Zábava, speed & action na rodinné zážitkové hoře Wurbauerkogel

Logo Zábava, speed & action na rodinné zážitkové hoře Wurbauerkogel
Logo Zábava, speed & action na rodinné zážitkové hoře Wurbauerkogel

Ať už jde o pohodovou turistiku v národním parku Kalkalpen, bikepark, 3D lukostřelbu nebo naplno na alpské dráze – dobrodružná hora Wurbauerkogel je ideálním výletním cílem pro malé i velké.

Akce, zábava a sport jsou na Wurbauerkogel velmi důležité! Je velmi snadné a pohodlné vyjet sedačkovou lanovkou z centra Windischgarstenu k horské stanici. Na vrcholu vás čeká mimo jiné útulná horská restaurace s nádhernou sluneční terasou a unikátní panoramatická věž s nádherným výhledem a zajímavou expozicí národního parku.

Absolutním vrcholem dobrodružné hory Wurbauerkogel je Alpine Coaster za každého počasí. Nachází se na úpatí Wurbauerkogel. Skvělá jízda na skvělé alpské horské dráze vede přímo botanikou. Bez ohledu na počasí vás téměř 800 metrů dlouhý systém tratí vyveze pomocí lanka nahoru a poté v plné rychlosti na saních pro dvě osoby dolů. V některých případech jedete až 5 m nad zemí, přes kruhové objezdy, prudké zatáčky a přes skoky! Tempo si určujete sami.

Bikepark s trasami různého stupně obtížnosti je ideální nabídkou pro profesionály i začátečníky a rodiny! Patří sem také cyklistické centrum Pyhrn-Priel jako servisní místo s půjčovnou, myčkou a užitečnými tipy a také cvičný parkour s pumptrackem přímo u dolní stanice.

Lukostřelecký areál na Wurbauerkogel s panoramatickými a rodinnými koly je eldorádem pro začátečníky i pokročilé lukostřelce. Ať už s lukem a šípy, s foukačkou, tomahawkem nebo s obřím prakem, lukostřelba na Wurbauerkogel nabízí rušné a rozmanité dobrodružství s různými stanovišti a možnostmi.

*Information about the opening hours on www.wurbauerkogel.at

Kontaktní informace

Další informace:
https://www.wurbauerkogel.at

Dotazy směřujte na:
info@wurbauerkogel.at
Ubytování Windischgarsten
Nabídky und Balíčky Windischgarsten
Nejnovější recenze
Tombola
Produkt-Paket für die ganze Familie
Primavera XXL-Gewinnspiel