Pyhrn-Priel SaisonCard & Pyhrn-Priel AktivCard

Logo Pyhrn-Priel SaisonCard & Pyhrn-Priel AktivCard
Logo Pyhrn-Priel SaisonCard & Pyhrn-Priel AktivCard

Karta Pyhrn-Priel AktivCard nebo sezónní karta Pyhrn-Priel, která platí vždy v letních měsících, otevírá dveře do prázdninového regionu Pyhrn-Priel!

S Pyhrn-Priel Active Card a Pyhrn-Priel Season Card nabízíme rekreantům, jednodenním výletníkům a místním jedinečný zážitek!

S celkem kolem 40 bezplatných služeb a téměř 20 slevami je opravdu široká nabídka volnočasových aktivit. Ať už horské dráhy, muzea, bazény a mnoho dalšího – užijte si spoustu dovolené/léta za málo peněz! Četné úpravy vám také usnadní manipulaci a zajistí nekomplikované prožití dovolené.

AktivCard je již zahrnuta v ceně ubytování v téměř 180 ubytovacích zařízeních – od čtyřhvězdičkových hotelů přes hostince a soukromé pokoje až po farmy. Četné atrakce a výletní cíle si můžete užívat tak často, jak chcete, po celou dobu pobytu a bez dalších nákladů. Díky tomu je každý pobyt – dokonce i s celou rodinou – levným zážitkem.

Season Card je naproti tomu šitá na míru pro all inclusive dovolenou u vás. Je to vaše osobní bezplatná jízdenka na všechny horské dráhy v regionu Pyhrn-Priel a také vstup do mnoha dobrodružných zařízení – tak často, jak vám to váš osobní rozvrh dovolí.

Kontaktní informace

Další informace:
http://www.urlaubsregion-pyhrn-priel.at/card.html

Dotazy směřujte na:
info@pyhrn-priel.net
Ubytování Urlaubsregion Pyhrn - Priel
Nabídky und Balíčky Urlaubsregion Pyhrn - Priel
Události
Nejnovější recenze

Webové kamery

Tombola
Produkt-Paket für die ganze Familie
Primavera XXL-Gewinnspiel