Golf už nikdy nebude krásnější

Logo Golf už nikdy nebude krásnější
Logo Golf už nikdy nebude krásnější

Golf v trojzemí Horní Rakousko-Bavorsko-Česká republika

S velkým porozuměním pro přírodu a mírně zvlněný terén Mühlviertelu bylo v Ulrichsbergu na počátku 90. let 20. století vybudováno 18jamkové i 9jamkové hřiště. Fairwaye lemované živým plotem a lesem s rybníky, keři a starými stromy a greeny dobře chráněné písečnými a travnatými bunkry nabízejí náročný golfový zážitek. Fairwaye jsou široce posekané, takže i při špatné ráně snadno najdete cestu zpět na hřiště. Velkou výhodou Golfparku Böhmerwald jsou krátké vzdálenosti mezi jednotlivými jamkami a od parkoviště ke klubovně a odpališti. Pozornost se tak jednoznačně soustředí na golf a ne na věčné přešlapy mezi jednotlivými jamkami. Také zde nejsou žádné sloupy elektrického vedení nebo domy, které by rušily krajinu, a případný hluk ze silnice je nejspíše způsoben projíždějícím traktorem.

Green fee je celodenní permanentka na celé golfové hřiště a zahrnuje dokonce i kolo na 18jamkovém hřišti AdventureMiniGolf. Dalším plusem je, že až na výjimky nejsou soboty v Golfparku Böhmerwald obsazeny turnaji. To znamená, že golfisté, kteří mají často čas jen o víkendu, si mohou rezervovat požadovaný čas na odpališti a užít si kolo bez časového tlaku. Pokud se však turnaj přece jen koná, rádi pozveme hráče s green fee k účasti na našich turnajích. Účast na turnaji na Šumavě je téměř o polovinu levnější než běžné green fee a zahrnuje dokonce i večeři a slavné předávání cen se skvělými odměnami.

Prostorné tréninkové zázemí s vlastním klubovým profesionálem (trenérem), driving range včetně 5 krytých odpališť, 2 putting greenů, chippingové a pitchingové plochy zvou nejen k výuce golfu, ale i k tréninku.
Malá zvláštnost (zvláštnosti) na okraj: Golfpark Böhmerwald se věnuje tématu "bylinky". Na jednotlivých hřištích jsou představeny různé léčivé byliny a další speciální rostliny a popsány jejich účinky pro golfisty. Ve startovním domku je k dispozici automat na nápoje a v polovině hřiště jsou k dispozici nápoje a káva.
Vzhledem k tomu, že klubovna byla 5. 5. 2022 zcela zničena požárem, není v současné době bohužel k dispozici žádné stravování. Na její obnově se však již pracuje!

V golfovém parku se také začalo zřizovat několik drobných speciálních prvků, poutačů na oči a foto a video motivů (#boehmerwaldgolf). Od roku 2018 se v golfovém parku a jeho okolí objevují další volnočasová zařízení, jako je lukostřelba, cross-boccia, běžecké a turistické stezky, discgolf, 5 plnohodnotných kempů pro mobilní domy, nabíjecí stanice pro eBike a mnoho dalšího. Během kola je také možné zdarma natankovat elektromobil. A i kdyby se stala malá chybička - zaručujeme, že z Golfparku Böhmerwald budete odjíždět s úsměvem!

Informace a brožury: Böhmerwald Golfpark
Seitelschlag 50, 4161 Ulrichsberg, Rakousko
Tel. +43 7888 8200

Kontaktní informace

Další informace:
https://www.boehmerwaldgolf.at

Dotazy směřujte na:
office@boehmerwaldgolf.at
Nabídky und Balíčky Ferienregion Böhmerwald
Nejnovější recenze

Webové kamery

Tombola
Produkt-Paket für die ganze Familie
Primavera XXL-Gewinnspiel