Lyžařský areál Javorový Vrch

Informace

O lyžařském areálu Javorový vrch

Lyžařský areál Javorový Vrch se nachází v oblasti Těšínských Beskyd v nadmořské výšce 968 metrů. Z Javorového vrchu budete mít nádherný výhled do širokého okolí na polskou stranu Beskyd. Za pěkného počasí se vám poštěstí vidět i Tatry a Jeseníky. Lyžaři a snowboardisti mají k dispozici tři sjezdovky o celkové délce 1,5 kilometrů. Na své si přijdou jak...

Přečtěte si více
Informace

O lyžařském areálu Javorový vrch

Lyžařský areál Javorový Vrch se nachází v oblasti Těšínských Beskyd v nadmořské výšce 968 metrů. Z Javorového vrchu budete mít nádherný výhled do širokého okolí na polskou stranu Beskyd. Za pěkného počasí se vám poštěstí vidět i Tatry a Jeseníky. Lyžaři a snowboardisti mají k dispozici tři sjezdovky o celkové délce 1,5 kilometrů. Na své si přijdou jak začátečníci, tak i pokročilí a extrémní lyžaři. Kvalitní přepravu zajišťují tři vleky typu Tatrapoma. Umělé zasněžování sněžnými děly je samozřejmostí a nechybí ani každodenní úprava sjezdovek sněžnou rolbou. Nedaleko Turistické chaty je umístěna profesionální škola, půjčovna lyží a snowboardů.
Zkrátka nepřijdou ani běžkaři, protože je zde pravidelně upravována běžecká stopa.
Ski areál Javorový vrch se může chlubit skvělými podmínkami pro lyžování. Přijeďte jej vyzkoušet!



Běžecké lyžování na Javorovém vrchu

Javorový vrch je velmi výhodným místem pro běžecké trasy. Z parkoviště vyjedete pohodlně do výšky 900 m.n.m. lanovkou a pak si již jen užíváte krásu hor. Díky tomu nemusíte překonávat velké převýšení a naše trasy tak jsou vhodné i pro letitější a nebo méně zdatné lyžaře.
Běžkařské trasy jsou pravidelně upravovány a většině úseků jsou vhodné jak pro vyznavače klasiky, tak pro bruslení. Užijí si na nich jak výkonnostní sportovci, tak také rekreační lyžaři. A všichni se na závěr jejich putování mohou občerstvit v naší restauraci!
Připravili jsme pro Vás několik tras, ale můžete se samozřejmě vydat i jinými směry. (www.javorovy-vrch.eu/Ly%C5%BEov%C3%A1...)



Zdroj : Úvodní stránka Skiareálu www.javorovy-vrch.eu/Ly%C5%BEov%C3%A1...
Tombola
Produkt-Paket für die ganze Familie
Primavera XXL-Gewinnspiel
Lyžování, sníh a počasí

Lyžování, sníh a počasí

Lyžování, sníh a počasí
Rozsáhlé informace o všech lyžařských střediscích v Evropě. Mapy sjezdovek, hloubka sněhu, webové kamery a další informace zaručují maximální zábavu na sjezdovkách.
Lyžování, sníh a počasí

Zpravodaj

Náš newsletter vás informuje o atraktivních nabídkách na dovolenou, akcích, soutěžích a mnohém dalším.
Přihlaste se k odběru newsletteru
Děkujeme za vaši registraci

Vaše e-mailová adresa byl přidán do poštovního seznamu.

Nejoblíbenější lyžařská střediska